Natiunea MMA

Ion Cherdivara, un sportiv din Republica Moldova, lupta in gala Strikeforce Challengers 13
20/12/2010


            Ion Cherdivara                vs                      Rhadi Ferguson

Cvadruplu Campion National al Statelor Unite si membru al echipei olimpice in 2004, Rhadi Ferguson (2-0) isi va face debutul in promotia americana Strikeforce impotriva lui Ion Cherdivara (1-0) in gala Strikeforce Challengers 13 de luna viitoare.

A treisprezecea editie a Strikeforce Challengers are loc pe 7 ianuarie la Nashville Municipal Auditorium in Tennessee, iar Tabelul principal va fi transmis in direct de canalul de televiziune Showtime.

Ferguson, care are un titlu de doctor in educatie (si unul de subinginer in inginerie mecanica), si-a inceput cariera de sportiv la 7 ani, cand a intrat in sala de judo. Pe langa centura neagra in acest sport, el mai are si una de aceeasi culoare in jiu-jitsu brazilian. Var primar cu veteranul EliteXC si UFC Kevin "Kimbo Slice" Ferguson, Rhadi si-a facut debutul profesionist in MMA in luna august, avand pana acum la activ doua victorii prin TKO, prima in doar sapte secunde in fata lui Darryell Perry si a doua in 81 de secunde in fata lui Jeremy Boczulak.

"Nu cred ca MMA vine de la sine" a spus Ferguson. "Am facut judo. Am facut BJJ. Sunt antrenorul de conditie fizica al unor luptatori de top in MMA. Dupa ce i-am pregatit pe acestia o vreme, acest sport a inceput sa imi placa. Am 35 de ani, dar cred ca mai am cate ceva de aratat. Sunt multumit de palmaresul meu dupa o viata de sportiv, dar nu m-as supara sa mai adaug si titlul categoriei semi-grele a Strikeforce la el."

Adversarul sau, Ion Cherdivara, este membru al Top Team Canada din Montreal, si un fost component al lotului national de lupte libere al Republicii Moldova. El si-a facut debutul in cariera profesionista de MMA in luna martie, cand a reusit un TKO in prima runda in fata lui Aaron Dupuis.

In acest moment, Fight Cardul galei Strikeforce Challengers 13 arata astfel:

Tabelul Principal

  • Tarec Saffiedine vs. Tyron Woodley
  • Devin Cole vs. Daniel Cormier
  • Ron "Abongo" Humphrey vs. Ovince St. Preux
  • Julia Budd vs. Amanda Nunes
  • Ion Cherdivara vs. Rhadi Ferguson

Tabelul Preliminar

  • Nate Coy vs. Nate Mooremagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA