Natiunea MMA

Iulie aduce Cupa Keru Kento la K1
16/06/2016
 Iulie aduce Cupa Keru Kento la K1

 

          Clubul Sportiv Keru Kento Constanta, afiliat la Federatia Romana de Kempo, organizeaza, in parteneriat cu Primaria Agigea, in data de 2 iulie, la sala de sport din comuna Lazu, turneul intercluburi dotat cu Cupa Keru Kento la K1 pentru copii, juniori si seniori.

          Competitia incepe la ora 10 si cuprinde meciuri de doua reprize a cate doua minute fiecare pentru categoriile de varsta 6-8 ani, 8-10 ani, 10-12 ani, 12-14 ani, 14-16 ani si 16-18 ani (acestora fiindu-le restrictionate loviturile cu genunchiul) si, respectiv, confruntari de trei reprize a cate trei minute fiecare pentru seniori, care vor lupta dupa regulile K1.

          Daca la copii si juniori este obligatoriu intregul echipament de protectie (incluzand casca, manusi, tibiere, proteza dentara, cochilie/pieptar), la seniori casca este optionala.

          Taxa de participare este de 50 de lei, castigatorii urmand sa fie recompensati cu trofee, diploma si medalii.

          Organizatorii atrag atentia concurentilor ca nu se admit diferente de categorie mai mari de 1,5 kg decat cu acceptul ambilor antrenori.


magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA