Natiunea MMA

Jacare Souza, campionul categoriei mijlocii, e nemultumit de matchmakingul din promotia Strikeforce
15/04/2011

Campionul categoriei mijlocii a Strikeforce, Ronaldo "Jacare" Souza e neinvins in ultimele patru lupte din Strikeforce, din decembrie 2009. El a castigat centura in urma victoriei in fata lui Tim Kennedy din august 2010, cand s-a determinat cine va lua locul vacant lasat de catre Jake Shields la plecarea lui spre UFC. De atunci si-a aparat centura in fata lui Robbie Lawler la Strikeforce: Diaz vs Cyborg.

Se pare ca programul de lupta pe care il are nu e destul de plin pentru Ronaldo.

"Nu stiu cand am sa revin. Ma enerveaza. Sunt un profesionist de MMA, si un om care e gata intotdeauna pentru lupta, dar trebuie sa astept aproximativ sase luni pentru o lupta. Nu imi place asta" a spus el recent intr-un interviu pentru Portal de Vale Tudo din Brazilia.

"Ei se gandesc la luna iulie pentru revenirea mea, dar pentru mine asta e prea mult. Am sa ma relaxez la antrenament acum, am sa calatoresc putin. Poate am sa lupt din nou in iulie. Sper ca noul meu sef sa ma puna la munca mai mult."

Jacare nu e singurul campion frustrat cu lipsa de lupte din cadrul Strikeforce. Cris Cyborg a vorbit si ea public despre asa ceva. Jacare a mai vorbit si despre convingerea ca luptatorii Strikeforce vor ramane sub acealsi banner, chiar si dupa achizitia de catre Zuffa, dar tonul sau indica destul de clar ca nu l-ar deranja o schimbare de management.

Sursa - www.bloodyelbow.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA