Natiunea MMA

Jacare Souza vs Gegard Mousasi, co-Main Eventul galei UFC 176
18/06/2014O lupta importanta la categoria mijlocie a fost adaugata pe fight-cardul galei cu numarul 176 din istoria UFC, care va fi gazduita de Staples Center din Los Angeles. Ronaldo "Jacare" Souza urmand sa il intalneasca pe Gegard Mousasi in co-Main Eventul serii din 2 august.

Principala confruntare a serii ii va pune fata intr-o lupta cu centura categoriei pana dintre Jose Aldo si Chad Mendes.

Jacare si Mousasi s-au intalnit pentru prima data in finala din 2008 a DREAM Middleweight Grand Prix, o confruntare in urma careia Mousasi sa iesit victorios prin KO in urma unui upkick reusit dupa doar 2 minute si 15 secunde de lupta.

Fost campion al categoriei mijlocii a Strikeforce, Souza i-a invins de-a lungul carierei din UFC, printre altii, pe Chris Camozzi, Yushin Okami sau Francis Carmont. El mai detine si victorii in fata unor nume importante din MMA-ul mondial ca Robbie Lawler, Tim Kennedy, Jason Miller, Matt Lindland sau Alexander Shlemenko.

Gegard Mousasi a detinut si el titlul Strikeforce, dar la categoria semi-mijlocie. Supranumit "Dreamcatcher", el a debutat pentru UFC la aceeasi divizie de greutate, dar mai apoi a scazut la categoria mijlocie, unde a fost invins de actualul pretendent la titlu, Lyoto Machida, la decizie dupa cinci rude de lupta in luna februarie a acestui an. Dupa aceasta nereusita, el a trecut prin submisiei de Mark Munoz, intr-o gala din 31 mai.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA