Natiunea MMA

Jacare Souza vs Yoel Romero, co-Main Eventul UFC on FOX 15
13/02/2015Ronaldo "Jacare" Souza vs Yoel Romero este noul co-Main Event al galei UFC on FOX 15. Dupa o problema medicala foarte serioasa, cauzata de un caz de pneumonie acuta a lui Jacare, confruntarea dintre cei doi, programata intial pentru UFC 184 este din nou de actualitate.

UFC a anuntat ieri dupa masa, pe contul lor de Twitter, confirmarea oficiala a aceste confruntari.

Gala din 18 aprilie are loc la Prudential Center in Newark, New Jersey.

Souza, actualmente clasat pe locul 3 in divizia lui de greutate are la activ o serie de sapte victorii consecutive. Ultima sa reusita a fost o victorie prin submisiei in fata lui gegard Mousasi.

Romero are cinci victorii consecutive, adica un palmares fara pata de la semnarea contractului cu UFC. Supranumit "Soldier of God", el si-a depasit patru dintre ultimii cinci oponenti prin KO.

Va fi o confruntare foarte interesanta intre un specialist in submisii, Jacare, si un altul care prefera lupta din picioare, Romero.

Fight-cardul serii este in acest moment urmatorul:

    Kenny Robertson vs. George Sullivan

    Nick Catone vs. Vitor Miranda

    Corey Anderson vs. Gian Villante

    Felice Herrig vs. Paige VanZant

    Jim Miller vs. Paul Felder

    Ronaldo “Jacare” Souza vs. Yoel Romero

    Luke Rockhold vs. Lyoto Machida

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA