Natiunea MMA

Jerome Le Banner il invinge pe Vitaly Akhramenko in Franta
06/08/2013Jerome Le Banner isi continua seria de prestatii dominante asupra competitorilor de nivel 2 din kickboxul profesionist mondial, sportivul francez reusind o victorie in fata lui Vitaly Akhramenko in cadrul galei Fight Night Saint Tropez.

Miza luptei a fost centura de campion WKN SuperHeavyweight.

Le Banner a pus capat luptei in runda a doua a confruntarii, chiar daca Vitaly e mai bine cotat decat adversarii pe care francezul i-a intalnit in ultimul timp. In plus aceasta confruntare a ridicat destul de bine si nivelul competitivitatii acestuia inaintea confruntarii cu Serghei Kharitonov din gala GLORY 10 Los Angeles.

In aceeasi seara, Emmanuel Payet l-a invins pe Arnold Oborotov la decizie pentru titlul mondial WKN de la categoria semi-grea, Vladimir Mineev a trecut de Thiago Beowulf si a castigat centura WKN de la divizia grea, iar Nicolas Wambas l-a invins pe fostul superstar K-1 Stefan Leko in runda a patra a unui superfight foarte interesant.

Ca o curiozitate, Silvester Stallone a fost prezent la gala, si a fost cel care i-a decernat titlul de campion lui Le Banner.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA