Natiunea MMA

Jerome Le Banner revine pe 11 iunie impotriva lui Stefan Leko
27/04/2011

Jerome Le Banner e programat sa urce in ring impotriva lui Stean Leko pe 11 iunie, in Geneva, Elvetia.

Dublu finalist al K-1 Word Grand Prix, Jerome a luptat ultima data la K-1 WGP 2010 in Seul, la Final 16 impotriva greului japonez Kyotaro. Intr-una dintre cele mai dezamagitoare presatii din intreaga sa cariera, francezul a parasit protestand ringul dupa ce arbitrii au dictat extra-round.

Stefan Leko are si el partea lui de controversa, dupa ce a fost fortat sa renunte la titlul mondial WKN la categoria grea, pe care nu si l-a aparat ani la rand.

Aceasta nu va fi prima intalnire dintre cei doi. In 2001, la K-1 Survival, in Sendai, Le Banner a reusit in cele din urma sa obtina victoria prin decizia arbitrilor judecatori.

Zece ani mai tarziu, Jerome e considerat din nou favorit la victorie, dupa ce francezul a continuat sa lupte la cel mai inalt nivel, in timp ce Leko a comorat nivelul adversarilor si a galelor in care a luat parte.In 2010, Leko are un palmares de 3-2, in timp ce Le Banner a reusit doua victorii in trei lupte.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA