Natiunea MMA

Jesse Taylor ii ia locul lui Filho in Main Eventul KSW 17 din Polonia
22/11/2011

Mamed Khalidov are un nou oponent in Main Eventul galei KSW 17, care va avea loc pe 26 noiembrie in Lodz, Polonia. Acesta este Jesse "JT Money" Taylor, un veteran al celor mai mari organizatii de MMA din lume, printre care UFC, Strikeforce si DREAM, cu un palmares profesionist de 24-7.

El trebuia initial sa il intalneasca pe Paulo Filho, dar brazilianul a fost inlocuit datorita "noutatilor alarmante legate de starea de sanatate a acestuia", conform declaratiilor oficialilor promotiei poloneze.

Filho a intrat adesea in atentia mass-media si a specialistilor si fanilor din lumea MMA, dupa ce cariera s-a a luat o intorsatura periculoasa, el ajungand sa lupte cu o dependenta puternica de tranchilizante si alte medicamente. El a luptat pentru ultima data in luna septembrie, iar o luna mai tarziu anunta ca ia in considerare retragerea din lumea MMA-ului si de pe fight-cardul galei KSW 17.

In aceeasi gala, starul polonez Mariusz Pudzianowski il va intalni pe James Thompson.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA