Natiunea MMA

Joe Rogan (putin) prea sincer cu Brendan Schaub
11/12/2014In cadrul podcastului The Fighter and the Kid, Joe Rogan in calitate de invitat si-a spus parerea in legatura cu stilul de lupta, calitatile si defectele lui Brendan Schaub (palmares 105).

Brendan tocmai ce incasase un TKO din partea lui Travis Browne in cadrul galei UFC 181.

Este foarte cunoscut faptul ca Rogan si Schaub sunt prieteni foarte buni, acest lucru determinandu-l pe Rogan sa fie foarte sincer si critic la adresa lui Schaub.

Rogan a spus ca nu il vede pe Brendan capabil sa castige intr-un meci impotriva elitei din UFC (oameni ca Junior Dos Santos si Cain Velasquez). L-a criticat spunand ca lupta foarte incordat, ca nu este un striker tehnic, ca se lungeste in lovituri, oferind astfel adversarului o tinta foarte usor de lovit.

Rogan a mai mentionat si faptul ca traumatismele  incasate in mod constant, atunci cand primesti foarte multe lovituri puternice, lasa urmari permanente asupra creierului. Acesta nu se regenereaza si ca nu ar vrea sa il vada pe Brendan vorbind/reactionand ca o leguma cu trecerea anilor.

Cu alte cuvinte, Joe a incercat sa-si convinga bunul prieten sa renunte la cariera de luptator profesionist. Daca a avut sau nu dreptate vom afla cu trecerea timpului, Schaub parand foarte hotarat sa nu renunte asa usor.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA