Natiunea MMA

John Lineker, invingator in fata tizului Dodson
03/10/2016  Brazilianul a obtinut a sasea victorie consecutiva in circuitul UFC dupa ce l-a invins, prin decizie la limita, pe John Dodson in capul de afis al galei UFC Fight Night 96, desfasurata la Centrul Moda din Portland (SUA).
  A fost o lupta echilibrata, in care Lineker a incercat sa puncteze prin pumni la corp si la cap, iar Dodson a apelat des la carlige. In cele din urma, arbitrii Dí Amato si Trowbridge i-au acordat credit lui Lineker, in timp ce Rosales a dat verdictul invers, in favoarea mexicanului.
  Lineker, supranumit Hands of Stone, ajunge la cel de-al 29-lea succes din Ultimate Fighting Championship, ramanand neinvins din februarie 2014.
 
 In celalalt eveniment principal al galei din Oregon, Alex Oliveira l-a batut la pumni, inainte de limita, pe Will Brooks, provocandu-i ex-campionului Bellator MMA abia a doua infrangere. Meciul s-a incheiat prematur si din cauza unei accidentari suferite de Brooks (o leziune la coaste) in prima runda.

  La categoria semimijlocie, debutantul Zak Ottow s-a dovedit mai inspirat decat Joshua Burkman, impunandu-se in fata acestuia prin decizia a doi arbitri din cei trei. Practic, Ottow a profitat de sansa ce i s-a acordat dupa ce Bobby Green s-a accidentat inainte de confruntarea cu Burkman, cel care a suferit al patrulea esec in ultimele 5 meciuri.

  Intr-o alta partida de pe cardul principal, la categoria musca, Brandon Moreno l-a invins pe favoritul luptei, Louis Smolka, pasind cu dreptul in circuitul UFC. Intalnirea nici nu a avut istoric, Moreno reusind sa-l rapuna pe adversarul sau chiar in runda inaugurala.
 
 Gala din Portland a fost urmarita de peste 6200 de spectatori, incasarile totalizand circa 500.000 de dolari.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA