Natiunea MMA

Johnny Hendricks s-a intors in sala si se pregateste pentru lupta cu St Pierre
08/04/2013Principalul pretendent la titlul categoriei semimijlocii, Johny Hendricks s-a accidentat la mana in lupta de la UFC 158: St-Pierre vs. Diaz din 16 Martie importiva lui Carlos Condit, dar deja a inceput pregatirile pentru o eventuala confruntare intre el si campionul Georges St-Pierre.

“M-am accidentat in cusca, mi-am dislocat cateva degete si cand ma indreptam spre iesire, nu puteam sa imi strang pumnul.”, a declarat Hedricks.

“Deci in urma dislocarii catorva degete, le-am readus la pozitia initiala. Nu stiu cat stiti despre cat de dureroasa este aceasta procedura, dar va spun eu, este!”Mana este acum bine.

“Am suferit in primele 3 zile dupa ce le-am pus la loc. A fost de asemenea infricosator cum mi-au taiat manusile din jurul degetelor”

In consecinta, s-a intors la sala, deoarece vrea sa il infrunte in August pe St-Pierre, dar va fi putin mai greu deoarece acesta filmeaza pentru Captain America: The Winter Soldier, fiind legat probabil de acest proiect pana in toamna.

“Ma voi axa pe lucrurile care as fi putut sa le fac mai bine(cum ar fi lupta cu Condit)”, a spus Hendricks. Acesta chiar a adaugat ceva nou in antrenamentele sale. “Voi face ridicari in aceasta perioada, pentru a fi mai pregatit pentru lupta”.

Un Johny Hendricks cu mai multa putere este de speriat, mai ales tinand cont ca majoritatea luptelor le-a incheiat prin knock-out.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA