Natiunea MMA

Jon Fitch vs. Jake Shields, co-main-eventul galei WSOF 11 din 5 iulie
05/05/2014Rousimar Palhares nu si-a putut apara titlul categoriei semimijlocii in fata lui Jon Fitch pe 5 Iulie, deoarece a fost nevoit sa ii fie alaturi mamei sale care se confrunta cu probleme serioase de sanatate, iar oficialii promotiei cautau un adversar pentru Jake Shields, pentru debutul acestuia in galele organizatie americane.

Presedintele WSOF Rey Sefo a confirmat confruntarea dintre Fitch si Shields ce va avea loc in co-main-eventul WSOF 11.

Shields a fost concediat din UFC luna trecuta, chiar daca a fost infrant o singura data in ultimele 5 confruntari avute. Acesta detine un palmares profesional de 29-7-1 (1 NC), iar in UFC a obtinut 4-3 (1 NC).

Fitch a avut o victorie in Octombire asupra lui Marcelo Alfaya. Campionul categoriei usoare Juston Gaetje isi va apara titlul in fata lui Nick Newell in aceeasi seara. E foarte posibil ca NBC Sports Network sa difuzeze cardul principal.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA