Natiunea MMA

Jon Jones: Chris Weidman nu e suficient de popular pentru un Super-fight
10/02/2014La inceputul saptamanii trecute, campionul categoriei mijlocii Chris Weidman a anuntat fanii ca ar fi posibila o viitoare confruntare cu Jon Jones, intr-un super-fight la o categorie intermediara.

Din nefericire pentru Weidman, Jones considera ca numele sau nu este suficient de cunoscut pentru a face parte dintr-o confruntare de aceasta anvergura.

Pentru Jones nu ar fi ceva neobisnuit sa il infrunte pe Weidman. Cu toate acestea, el e constient ca Weidman ar fi singura sa posibilitate pntru un super-fight in acest moment.

“Din ce in ce mai multa lume isi doreste o confruntare intre noi. Consider ca pentru a putea fi numita super-fight, Chris Weidman ar fi nevoit sa isi creasca popularitatea avand cateva confruntari cu alti campioni mondiali. Acestea fiind spuse, consider ca Velaquez ar fi omul potrivit pentru genul acesta de competitie”, a declarat Jones celor de la AXS TV. Jones si-a aparat titlul de 6 ori consecutiv, fiind un record pentru categoria semigrea. Pe de alta parte, Weidman si-a aparat titlul o singura data.

In aceasta primavara, Jones il va intalni pe Glover Teixeira in cadrul UFC 172, iar Weidman il va infrunta pe Vitor Belfort in cadrul UFC 173. Marea majoritate a acestui an Velasquez va fi absent din cusca, datorita accidentarii suferite in Decembrie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA