Natiunea MMA

Jon Jones ar putea fi indisponibil pentru o perioada lunga de timp
24/05/2013In Las Vegas, Jon Jones a fost unul dintre cei mai activi campioni UFC, dar timpul pana se va intoarce pentru a-si apara titlul este nedeterminat.

Jones (18-1 MMA, 12-1 UFC) s-a accidentat la deget in UFC 159 cand l-a invins pe Chael Sonnen (27-13-1 MMA, 6-6 UFC). E posibil ca aceasta accidentare sa il opreasca sa lupte pentru jumatate de an.

Presedintele UFC Dana White a declarat joi ca Jones, care se afla momentan in Rusia, intorcandu-se in State in acest weekend, are ligamentul degetului accidentat in timpul luptei, si datorita acestui lucru, nu se stie cand va mai putea lupta.

“Am discutat miercuri. A spus ca se simte bine, si ca degetul I se recupereaza foarte repede. Problema a fost ligamentul. Acesta s-a rupt, ceea ce inseamna ca sangele nu ajunge suficient in deget.”

Cat despre intoarcerea lui Jones pentru apararea titlului a 6-a oara, White nu poate fi sigur.
“Cine stie - poate dura 6 saptamani sau 6 luni. Un lucru aparent minor te poate da peste cap. Momentan este in Rusia, iar cand se va intoarce va reface RMN-ul”.

Jones l-a infrant pe Sonnen cu un TKO in prima runda in Newark, dar nu a constientizat ca e accidentat abia in timpul interviului de dupa lupta.

Dupa ce a castigat titlul impotriva lui Mauricio Rua in UFC 28, Jones si-a aparat cu succes centura in fata lui Quinton Jackson, Lyoto Machida, Rashad Evans si Vitor Belfort, inainte de a-l infrange pe Sonnen.

Facand o medie luptelor din cadul UFC-ului, Jones a luptat o data la 4 luni, dar daca se adeveresc spusele lui White, aceasta perioada ce va urma va fi cea mai lunga perioada din cariera sa in care nu a luptat.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA