Natiunea MMA

Jon Jones ar putea sa nu mai lupte niciodata in UFC
05/05/2015Ultimate Fighting Championship l-a suspendat pe o perioada pe semi-greul Jon Jones, dupa ce acesta a fost arestat saptamana trecuta pentru ca a fugit de la locul unui accident de circulatie in care a fost ranita o femeie insarcinata. Ca urmare, UFC 187 a ramas fara Main Eventul in care acesta era programat sa lupte cu principalul pretendent la titlu, Anthony Johnson. La scurt timp insa, Daniel Cormier a fost desemnat ca adversar al lui Johnson in confruntarea pentru titlul vacant.

Problemele par sa se tina scai de unul dintre cei mai dominanti campioni din istoria UFC, care a mai avut necazuri cu legea de mai multe ori. Managerul sau, Malki Okawa are insa o previziune sumbra pentru toti fanii MMA-ului din lume. E posibil ca Jones sa nu mai lupte niciodata.

"E foarte posibil sa fi fost ultima data cand il vedem pe Jon Jones in Octogon" a declarat acesta. "Cred ca Jon Jones se va concentra pe Jon Jones. Cred ca isi va face timp sa faca ce trebuie sa faca. Si daca e ultima data cand l-am vazut luptand, e ultima data cand l-am vazut luptand. Pentru mine e in regula."

Saptamana trecuta, Jones a aparut in fata unui judecator din San Bernalillo, New Mexico, unde a avut loc accidentul. El a fost lasat sa plece acasa dupa ce a platit o cautiune de 2500 de dolari. In aceeasi seara UFC a anuntat ca ii retrage acestuia centura diviziei semi-grele si ca il suspenda pe temen nelimitat.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA