Natiunea MMA

Jose Aldo s-a retras din Main Eventul UFC 189; McGregor primeste un nou adversar
01/07/2015Se pare ca initiativa UFC de a avea un plan de rezerva pentru Main Eventul galei cu numarul 189 din istoria sa s-a dovedit pana la urma una foarte inteleapta.

Presedintele celei mai mari organizatii de MMA din lume, Dana White, a anuntat public aseara, in emisiunea SportsCentere de la ESPN ca actualul detinator al centurii diviziei pana, Jose Aldo, s-a retras din confruntarea pe care o avea programata cu Conor McGregor pe 11 iulie la MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. Ca urmare, Chad Mendes ii va lua locul intr-o lupta pentru titlul interim in aceeasi gala.

"Andre Paderneiras, antrenorul sau, a sunat si mi-a spus ca Jose are probleme mari cu coasta, care doare prea tare, si nu va putea sa lupte" a spus White.

Aldo s-a accidentat la coasta saptamana trecuta, in timpul unui sparring. Desi initial se credea ca accidentarea ii va permite acestuia sa continue, se pare ca pana la urma problema e mai serioasa decat pare.

"Jose Aldo s-a retras pana acum din cinci lupte pentru titlu. Conor e pregatit. Chad Mendes e pregatit, asa ca lupta dintre ei are sens" a mai spus White. "Ei vor lupta pentru titlul interim, si atunci cand Jose va fi refacut si gata de lupta, putem organiza si lupta de unificare."

"E decizia lui Aldo. Nu ma bucur, pentru ca am investit foarte mult in promovarea acestei lupte. Multa lume astepta cu nerabdare sa ii vada pe cei doi la lucru, asa ca sunt cu siguranta dezamagit." a incheiat presedintele UFC.

Conor a fost si el prezent in emisiunea de la ESPN, si in stilul sau caracteristic, a pus lucrurile intr-o cu totul alta lumina.

"Daca unui om ii e frica pentru viata lui, nu il putem forta sa intre in cusca si sa lupte cu mine. Simt ca ii e frica. Doctorii i-au dat acceptul pentru lupta. E doar o vanataie. Si cu toate astea s-a retras" a spus flamboiantul irlandez. "Cred ca e normal ca centura sa ii fie luata si noi sa luptam pentru titlul interim. Sau, in opinia mea, pentru centura propriuzisa."

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA