Natiunea MMA

Jose Aldo se retrage din lupta pentru apararea titlului de la UFC 133, impotriva lui Chad Mendes
24/05/2011

Campionul categoriei pana a UFC, Jose Aldo, s-a retras din lupta in care trebuia sa isi apere titlul in fata lui Chad Mendes din cauza unei accidentari. Se pare ca aceasta il va tine pe tusa pana undeva la mijlocul lui septembrie.

Aldo, ultimul campion al categoriei pana a WEC, a fost numit primul detinator al titlului aceleiasi divizii din UFC in cadrul galei cu numarul 123 in luna noiembrie. El urma sa isi apere centura pentru prima data la UFC 125, in fata lui Josh Grispi, dar s-a accidentat la gat si a trebuit sa renunte la acea lupta.

Grispi a pierdut atunci intr-o maniera rusinoasa in fata lui Dustin Poirier, pe tabelul preliminar al UFC 125.

Aldo si-a aparat pentru prima data tilul intr-o decizie a arbitrilor dupa cinci runde de lupta cu Mark Hominick la UFC 129.

Anularea luptei dintre Aldo si Mendes vine dupa o lunga serie de alte astfel de situatii, inclusiv Main Eventul galei UFC 130 dintre capionul de la usoara Frankie Edgar si Gray Maynard.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA