Natiunea MMA

Jose Aldo vrea sa rupa contractul cu UFC
28/09/2016  Brazilianul recurge la aceasta masura drastica dupa ce Ultima Fighting Championship a anuntat oficial ca Eddie Alvarez isi va pune in joc centura de la categoria usoara impotriva irlandezului Conor Mc Gregor, detinatorul titlului mondial la categoria pana. Doar ca, afirma Aldo, Mc Gregor nu si-a aparat centura de cand l-a facut KO in cadrul UFC 194, in decembrie anul trecut.
  Aldo a declarat ca antrenorul sau a fost intrebat daca ar fi putut fi in ring in 12 noiembrie. Acesta a raspuns afirmativ cu conditia ca elevul sau sa il infrunte numai pe Mc Gregor. Jose Aldo a mentionat ca tehnicianului sau i s-a propus un meci cu Max Holloway sau Anthony Pettis, dar a refuzat.
  “Cand l-am batut pe Frankie Edgar in lupta pentru centura interimara, mi s-a promis revansa in fata lui Mc Gregor, dar nimeni nu s-a tinut de cuvant”, spune titratul sportiv brazilian. El a adaugat ca a asteptat ca presedintele UFC sa anunte adversarul lui Mc Gregor, care ar fi trebuit, potrivit lui Dana White, sa renunte la una din centuri daca ar fi iesit invingator in disputa cu Alvarez. Doar ca irlandezul nici macar nu se gandea la asa ceva, precizeaza Aldo, care, simtindu-se pacalit ca nu poate intra in cursa pentru titlu, solicita imperios incetarea intelegerii cu UFC.
  La cei 30 de ani ai sai, Aldo nu doreste decat sa fie lasat in pace.
  “Inteleg ca miza este foarte mare, dar totusi vorbim despre un sport care ar trebui sa aiba o limita. Nu mai vreau sa am de-a face cu UFC. Vreau sa-mi vad de viata mea iar ei sa-si vada de-ale lor”, a conchis Jose Aldo.
  Fostul campion la categoria pana are la activ 26 de victorii in circuitele de MMA, suferind doar doua esecuri, ultimul chiar in fata lui Mc Gregor.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA