Natiunea MMA

Jose Aldo vs Frankie Edgar, la UFC 156 din 2 februarie 2013
01/11/2012

In editia din acest weekend a emisiunii UFC Tonight, presedintele promotiei americane - Dana White - a confirmat lupta in care campionul categoriei pana Jose Aldo isi va apara centura in fata lui Frankie Edgar. Ocazia va fi data de gala cu numarul 156 din istoria organizatiei, ce se va desfasura in weekendul SuperBowlului din America, pe 2 februarie 2013.

Cei doi trebuiau sa se intalneasca la UFC 153, dar un accident de motocicleta l-a obligat pe Aldo sa se rretraga din aceasta confruntare.

Dupa ce si-a pierdut coroana in fata lui Benson Henderson la UFC 144 si dupa ce nu a reusit sa si-o recucereasca in revansa din luna august, Dana White a declarat public faptul ca Edgar nu va mai primi o sansa la centura categoriei usoare. Asa ca luptatorul supranumit "The Answer" a decis sa coboare in greutate si sa il provoace pe campionul de la pana, brazilianul Jose Aldo.

"Scarface" Aldo vine cu o serie de paisprezece victorii consecutive la activ. Ultima sa reusita a survenit in fata lui Chad Mendes la UFC 142.

Lupta va avea loc in Las Vegas, Nevada.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA