Natiunea MMA

Josh Barnett castiga la decizie in fata lui Nelson; Mousasi pierde cu Hall la UFC Japan
28/09/2015Josh Barnett s-a intors cu succes in cea de-a doua sa casa.

Fostul detinator al titlului greilor UFC s-a folosit de tehnica sa foarte buna in clinch de-a lungul a cinci runde pentru a obtine decizia arbitrilor judecatori in Main Eventul UFC Fight Night Japan desfasurata sambata seara la Saiatama SuperArena din Tara Soarelui Rasare.

Decizia arbitrilor a fost una strasa, 48-47, 48-47 si 50-45, dar pana la urma toti l-au dictat ca invingator pe cel supranumit "The Warmaster".

In Co-Main Eventul serii, inlocuitorul de ultim moment Uriah Hall - care i-a luat locul accidentatului Roan Carneiro - a reusit un TKO spectaculos in fata fostului detinator al centurilor DREAM si Strikeforce, Gegard Mousasi. Dupa o lovitura cu piciorul din intoarcere, in saritura, care a atins fata lui Gegard, urmata de un genunghi la corp si o serie de lovituri de pumn, arbitrul a fost nevoit sa intervina si sa puna capat luptei.

A fost pentru prima data in cele 45 de lupte ale carierei cand Mousasi a fost nevoit sa se recunoasca invins in urma unor lovituri ale adversarului.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA