Natiunea MMA

Junior "Cigano" dos Santos: "Am sa ma antrenez mai mult si am sa iau centura (lui Cain Velasquez)"
26/10/2010

Jason Benfari - www.fiveknuckels.comDupa ce a fost martorul unei prestatii superbe a rivalului sau din categoria grea a UFC, Cain Velasquez, Junior dos Santos l-a felicitat pe noul campion; un oponent care si-a castigat dreptul de a fi numit cel mai bun din lume.

"De obicei fac un interviu cu castigatorul pentru ESPN imediat dupa incheierea luptei, si m-au chemat si pe mine" a declarat Cigano intr-un interviu. "Velasquez era acolo, asa ca l-am felicitat pentru victorie. Era foarte bucuros. In opinia mea, merita sa fie cel mai bun din lume."

Dos Santos, caruia i s-a promis deja ca va lupta cu castigatorul dintre Lesnar si Velasquez pentru titlul categoriei grele, a stat in primul rand al galei si a urmarit prestatia viitorului sau adversar.

"A fost o lupta foarte frumoasa de urmarit" a spus dos Santos. "A fost superba. Brock Lesnar s-a aruncat rapid in lupta, dar in opinia mea a obosit foarte repede. Cain a fost mai inteligent si si-a aratat superioritatea. A stat calm pana in momentul cand a simtit ca poate sa incheie lupta prin TKO."

Prestatia dominanta si victoria relativ usoara a lui Velasquez in fata unui campion de talia lui Lesnar i-a facut pe multi sa isi puna intrebarea cum ar putea cineva sa ii faca fata in ring, dar dos Santos planuieste sa se pregateasca mai bine, mai ales in partea de wrestling.

"Am sa dau tot ce pot, si chiar putin mai mult pentru a lua centura si a o aduce acasa in Brazilia. Am sa continui sa ma antrenez acasa, iar atunci cand se va anunta oficial locatia luptei, am sa ma mut in SUA. Am acolo antrenori personali de wrestling care au sa ma ajute, si am sa ma antrenez mai mul si am sa iau centura."magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA