Natiunea MMA

Justin Gaethje isi va apara titlul World Series of Fighting in fata lui Nick Newell
26/03/2014La mai putin de 1 an de la semnarea contractului cu World Series if Fighting, Nick Newell a primit sansa de a lupta pentru titlul categoriei usoare.

Conform spuselor vicepresedintelui WSoF Ali Abdel-Aziz, acesta il va intalni pe Justin Gaethje in Iulie. Detaliile exacte ale confruntarii vor fi dezvaluite in urmatoarele saptamani. Ne asteptam ca in acest an sa fie debutul promotiei pe NBC, dar momentan nu e nimic sigur.

Newell (11-0) are un palmares de 2-0 in WSOF, ambele victorii fiind obtinute prin submisie. Acesta, care a primit suficient de multa atentie din partea mass media datorita faptului ca are o malformatie congenitala, in ultimele luni a incercat sa dreptul de a lupta pentru titlu. El a castigat titlul categoriei usoare XFO in 2012, dar nu a avut ocazia sa si-l apere deoarece la cateva luni a semnat un contract cu WSOF.

Gaethje (11-0) a castigat titlul dupa ce l-a infrant pe Rich Patishnock prin TKO. Momentan este considerat unul dintre cei mai buni luptatori ai organziatiei.

Sambata seara vom putea urmari pe NBC Sports Network o confruntare intre Steve Carl vs. Rousimar Palhares la categoria semimijlocie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA