Natiunea MMA

K-1 World MAX 2011 70kg, anuntat oficial pentru 25 septembrie
13/08/2011K-1 World MAX 2011 70kg a fost anuntat oficial pentru data de 25 septembrie. Evenimentul a fost reprogamat o luna mai tarziu decat data initiala anuntata, in cadrul K-1 World MAX 2011 63kg Japan.

Turneul din septembrie ii va include pe Hiroki Nakajima, Yuichiro Nagashima, Yuya Yamamoto, Shintaro Matsukura, Yasuhiro Kido si Go Yokoyama.

Desi turneul K-1 MAX Japan va fi centrul acestei gale, este asteptata aparitia unor nume mari din kickboxul mondial pe acelasi fight-card. Albert Kraus, Kizaemon Saiga si castigatorul K-1 World MAX 63kg Japan, Yuta Kubo, sunt programati sa lupte pe 25 septembrie.

Confirmarea acestui eveniment aduce inca un plus de interes pentru acea perioada, dupa ce cu doar o zi inainte, pe 24 septembrie, It's Showtime va pune in scena o gala care poate rivaliza de la egal la egal cu K-1 MAX-ul din zilele lui de glorie, sub titulatura de "Fast and Furious 70kg". Desi seria de luptatori din Japonia nu poate rivaliza cu galeria de staruri ce vor lupta in Belgia pentru It's Showtime, acest turneu poate fi considerat ca un al pas in directia renasterii celebrei promotii japoneze.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA