Natiunea MMA

Kamal Shalorus si Eduard Folayang vor lupta in ONE FC 9 pe 31 Mai
01/04/2013


Fostul luptator UFC de la categoria usoara Kamal Shalorus va avea debutul in One Fighting Championship pe 31 Mai in confruntarea cu Eduard Folayang din cadrul ONE FC 9.

Shalorus a anuntat recent programarea luptei prin intermediul Facebook, ulterior fiind confirmata si de Sherdog.com. Sursa a declarat ca “este foarte probabila” confruntarea, cu toate ca Folayang nu a acceptat in mod oficial. ONE FC 9 va avea loc in Mall of Asia Arena din Pasay, Filipine. In cadrul acestui eveniment Honorio Banario isi va apara titlul de la categoria pana in fata lui Bae Young Kwon.

Shalorus, 35, a fost concediat din UFC anul trecut in urma a 3 infrangeri consecutive din cadrul octogonului in fata lui Jim Miller, Khabib Nurmagomedov si Rafael dos Anjos. Inainte de aceste infrangeri, “Printul din Persia” a avut un scor total de 7 – 0 – 2, 3 victorii fiind sub bannerul World Extreme Cagefighting din Noiembrie 2009 pana in Decembrie 2010.

Folayang, 28, a pierdut 2 din ultimele 3 lupte, dupa ce a castigat 11 din primele 12 lupte ale sale, obtinand tilul categoriei semimijlocii a Universal Realty Combat Championship. Dupa ce a avut un record de 1 – 1 in cusca ONE FC anul trecut, filipinezul a fost infrant printr-un TKO de catre Lowen Tynanes in cadrul URCC 22 in Decembrie anul trecut.  

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA