Natiunea MMA

Keith "The Dean of Mean" Jardine scade la categoria mijlocie, si vrea sa lupte cu Cung Le
03/08/2011

Veteranul UFC Keith Jardine, aflat actualmente sub contract cu sora mai mica a acestuia, Strikeforce, scade in greutate la categoria mijlocie, si are un singur nume in minte pentru a isi face debutul la aceasta divizie de greutate: fostul campion Cung Le. Le a lansat de curand o campanie mediatica pentru a primi o lupta in UFC, dar Jardine vrea sa dea piept cu el in Strikeforce.

"Ma uit acolo, si stiu ca ei trebuie sa imi aduca un nume mare cu care sa lupt, vreau sa fie unul cu nume mare. Ma uit la luptatorii pe care ii are Strikeforce, si nu prea e nimeni mai mare decat Cung Le. Cred ca asta ar fi un match foarte portivit."

"Cand lupti cu un astfel de adversar, nu trebuie sa iti faci griji pentru doborari prea mult, el va arunca o gramada de lovituri de picior, de bombe, si ar fi o lupta foarte interensata."

Cu toate ca Jardine are in spate un palmares destul de frumos, si cu toate ca Scott Coker a declarat recent ca ne putem astepta sa il vedem pe Le din nou in cusca Strikeforce, conditia declarata a acestuia din urma este UFC sau ramane la cariera din lumea filmului.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA