Natiunea MMA

Keith Jardine lupta cu Gegard Mousasi in gala Strikeforce din 9 aprilie
04/04/2011

Keith "The Dean of Mean" Jardine revine in lumea mare a MMA-ului, acceptand o lupta importanta cu putin timp inainte, impotriva fostului campion al categoriei semi-grele a Strikeforce, in gala pe care aceasta promotie o va pune in scena pe 9 aprilie.

Jardine, considerat o data unul dintre starurile in devenire ale UFC, a fost concediat de promotia americana anul trecut dupa ce a pierdut a patra lupta consecutiva. El a semnat apoi cu Shark Fights si a pierdut o a cincea lupta, parand ca isi va incheia curand cariera.

Dar Jardine a ramas activ, si a castigat doua lupte la rand de atunci, in promotii regionale de MMA, iar acum a acceptat lupta cu Mousasi.

Mousasi, care urma sa dea piept cu Mike Kyle inainte ca acesta din urma sa se accidenteze, va fi marele favorit in confruntarea cu Jardine. Dar daca Keith reuseste sa obtina victoria, va avea la activ nu doar o serie de trei victorii consecutive, ci si o foarte importanta reusita in cariera sa de MMA.

Jardine a plecat din UFC in termeni foarte buni, iar acest lucru s-a vazut acum, dupa ce gigantul american a achizitionat Strikeforce, iar lupta cu Mousasi i-a fost oferita lui "The Dean of Mean".

Sursa - www.MMAfighting.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA