Natiunea MMA

Ken Shamrock reuseste prima sa victorie din 2010
18/10/2010

Zeus - www.middleeasy.com

La un moment dat in istoria MMA, Ken Shamrock detinea titlul de "Cel mai periculos om de pe planeta". Nu stiu daca il mai are, dar cu siguranta a fost a lui o data. Poate e la fel cu situatia in care, o data ce ajungi presedinte al Statelor Unite, mereu vei fi cunoscut cu titlul asta.

Ultima data cand am vorbit cu Don Frye, ne-a spus ca ar fi fericit sa ii acorde revansa lui Ken, si suntem siguri ca Shamrock ar accepta cu siguranta. Hai sa fim seriosi, Don Frye l-a provocat acum mai bine de zece ani, cand l-a acuzat ca si-a inselat sotia cu o fana de doar 19 ani. E o modalitate deosebita de a provoca un adversar, si a functionat ca un ceas elvetian.

In gala PRIDE 19, Shamrock l-a prins pe Frye intr-un heel hook nebunesc, care a distrus ligamente si i-a accidentat ambele glezne ale texanului in acest proces. In ciuda acestui fapt, Frye a refuzat sa se recunoasca invins si in cele din urma a castigat prin decizia ne-unanima a arbitrilor.

Ken Shamrock este omul care a ruinat carierei lui Don Frye si, discutabil, este responsabil pentru colapsul promotiei Elite XC.

Aseara la MMA USA, Ken Shamrock a devenit si omul responsabil pentru a patruzecisitreia infrangere din cariera lui Jonathan Ivey, reusind astfel prima victorie din 2010.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA