Natiunea MMA

Kimbo Slice a semnat cu Bellator MMA
21/01/2015Luptatorul care a inceput sa isi cladeasca un nume in lumea luptelor datorita batailor de strada, incarcate pe youtube, a semnat recent cu Bellator MMA.

Kimbo cu siguranta va aduce mult interes asupra promotiei datorita notorietatii sale. Deja a inceput ‘’masinaria de marketing’’ acesta pronuntand 2 nume, 2 veterani cu care ar dori sa lupte: Seth Petruzelli si Tito Ortiz.

Seth Petruzelli l-a invins pe Kimbo prin KO in 2008 in cadrul promotiei EliteXC. Are un palmares de 14 victorii si 8 infrangeri.

Pe Tito doreste sa il infrunte datorita faptului ca Tito a vorbit foarte mult la adresa lui in perioada in care Tito lupta in Strikeforce.

Cine va fi primul sau adversar sub bannerul americanilor si cand va debuta Kimbo in Bellator, ramane de vazut. Numele sau a fost deja vehiculat ca posibil adversar pentru Sandu Lungu intr-o lupta din Romania, probabil in promotia SuperKombat, a carei politica de a introduce si lupte de MMA in galele sale este deja cunoscuta fanilor acestui sport din tara noastra.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA