Natiunea MMA

Kron Gracie, victorios in fata veteranului Tokoro
27/09/2016

  La doi ani de la debutul in MMA, brazilianul Kron Gracie a repurtat un succes de prestigiu, reusind sa-l rapuna pe consacratul japonez  Hideo Tokoro in cadrul primei runde a Rizin-World Grand Prix, ce a avut loc la Saitama Super Arena. Mai surprinzator a fost faptul ca fiul celebrului Rickson Gracie l-a invins pe japonez inainte de limita, chiar la finalul primei reprize. Eforturile depuse de galonatul luptator japonez au fost in zadar, Gracie, detinator al centurii negre in Jiu Jitsu, izbutind sa-si sufoce adversarul si sa puna capat prematur acestei confruntari.
  Lupta dintre cei doi a constituit capul de afis al galei de la Saitama si i-a dat prilejul lui Kron Gracie de a mari numarul membrilor familiei sale care se afirma si se impun pe taram nipon.
In varsta de 28 de ani, Kron Gracie ajunge la a treia victorie consecutiva de la debutul in circuitul MMA, provocandu-i lui Tokoro a 29-a infrangere din cariera (a patra in ultimele 5 dispute pentru japonez, aflat in vadita scadere de forma).

  In schimb, un alt nou-venit in circuit, dublul campion de K-1, olandezul Andy Sower s-a recunoscut invins in al doilea sau meci in regim MMA de veteranul UFC Daron Cruickshank (Statele Unite ale Americii, palmares 18-8).
  Intr-o alta partida a galei, croatul Mirko "Cro Cop" Filipovic l-a intrecut, inainte de limita, pe sud-coreeanul Hyun Man Myung si asteapta ciocnirea din turul urmator cu brazilianul Wanderlei Silva.

  Sferturile de finala ale competitiei organizate de promotorul MMA Rizin vor avea loc pe 29 decembrie, urmand ca finala sa se desfasoare in ultima zi a anului tot la Saitama.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA