Natiunea MMA

La Multi Ani Ion Pascu
18/04/2016"Bombardierul" Pascu Ion isi serbeaza astazi ziua de nastere.

Unul dintre cei mai titrati si mai in forma luptatori profesionist de MMA din tara noastra, Ion implineste astazi 34 de ani.

Nascut pe 18 aprilie 1982 la Constanta, prima lui mare dragoste au fost luptele libere. In ultimul timp insa, el s-a specializat pe arte martiale mixte dupa ce a trecut mai intai prin wu-shu si kickbox. Pascu se antreneaza acum la Absoluto MMA, sub atenta supraveghere a lui Tudor Mihaita.

Recunoasterea internationala a venit destul de repede, el ajungand in ultimii ani cel mai cautat produs al scolii romanesti de arte martiale, cu contracte mai importante intr-una dintre cele mai importante piete de MMA din Europa, in Marea Britanie unde a luptat printre altele si sub bannerul BAMMA. El este de asemenea si un nume cunoscut in circuitele SuperKombat sau RXF.

Ion e casatorit, sotia lui nascand anul trecut un baietel.

Natiunea MMA ii ureaza cu aceasta ocazia un sincer LA MULTI ANI, santosi, voiosi si plini de succese si reusite in cariera si in viata personala.

Echipa Natiunii MMA

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA