Natiunea MMA

Lashley ezita, dar nu spune nu la o lupta cu Dave Batista, superstarul WWE
10/08/2010

Loretta Hunt - www.sherdog.com

Considerat unul dintre cei mai buni viitori luptatori de categoriei grea din Strikeforce, Bobby Lashley a declarat ca ar fi dispus sa lupte cu starul WWE Dave Batista daca asta isi doreste promotia americana, desi are anumite rezerve fata de o astdel de confruntare.

"Nu e chiar directia spre care vreau sa merg, dar daca aduce destule venituri si daca ei cred ca e pregatit si Strikeforce vrea ca eu sa lupt cu el, am sa accept lupta" a declarat pentru Sherdog luptatorul american.

La 34 de ani, Lashley e si el un fost campion al WWE, si proprietar al ATT Altitude Gym din Aurora, Colorado. El e in ultimele saptamani de pregatire pentru lupta cu Chad Griggs la Strikeforce "Houston" ce va avea loc pe 21 august la Toyota Center.

Lashley e neinvins in cele cinci lupta profesioniste de MMA pe care le are in palmares. Ultima sa victorie dateaza din ianuarie, cand l-a facut KO pe Wes Sims in chiar debutul pentru promotia Strikeforce.

Batista, care s-a despartit recent de WWE dupa un contract extins pe nu mai putin de opt ani, a inceput pregatirea la Cesar Gracie Academy in Lodi, California. La 41 de ani, el are o experienta limitata in sporturile de lupta, si se pare ca a inceput negocierile cu promotia Strikeforce.

"Nu vreau sa il umilesc pe Dave, dar e nou in jocul asta" a incheiat Lashley. "Asta ar fi in mod cert o lupta pentru fani, dar nu una foarte buna pentru cariera mea. As acceptao, si as merge mai departe dupa ea."
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA