Natiunea MMA

Luptatori din Mehedinti si Arges la Cupa ARMURA
06/10/2016  6 sportivi de la Drobeta Fighting Man A&G vor lua parte la Cupa ARMURA la kickbox, gazduita de Sala Sporturilor din Tirgu-Mures. Elevii lui Alin Popescu vor concura la categoriile de varsta si greutate rezervate copiilor.
  De asemenea, la competitia de la Tirgu-Mures vor fi prezenti si 3 luptatori pitesteni, legitimati la clubul Kombat Academy. Sportivii, pregatiti de Andrei Popovici, vor urca in ring la categoriile 13, 21 si, respectiv, 25 de ani.
  Editia a III-a a Cupei ARMURA la kickbox este organizata de brandul romanesc de arte martiale ARMURA, in parteneriat cu Gombos Martial Arts, in zilele de 15 si 16 octombrie. Intrecerea se adreseaza atat copiilor si juniorilor mici, care vor lupta in regim kick light pe tatami, cat si juniorilor mari si seniorilor, care se vor intrece in ring dupa regulile K-1.
  Cantarul oficial este programat sambata, 15 octombrie, la ora 8. Doua ore mai tarziu are loc sedinta tehnica.
  Intrecerea propriu-zisa incepe la ora 10 si 30 de minute.
  Intrarea este libera.
  Informatii suplimentare despre Cupa Armura gasiti la numarul de telefon 0731-014.128 si la adresa de e-mail bogdan@sportlife.ro.

 Victor Corobea-www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA