Natiunea MMA

Luptatorul UFC Chris Leben, arestat in Hawaii pentru conducere sub influenta alcoolului
21/10/2010

Nick Thomas - www.bloodyelbow.com

Mass media insulei Hawaii a publicat mai multe relatari despre arestarea unuia dintre cei mai controversati luptatori ai UFC, Chris Leben.

"Ofiterii de politie l-au arestat marti pe Chris Leben pentru opearea unui vehicul sub influenta unei substante intoxicante" scrie Hawaii News Now. "El a fost eliberat din arest dupa ce a depus o cautiune de 1000 de dolari."

"Un purtator de cuvant al politiei a declarat ca Leben conducea pe sensul de mers vest a autostrazii H1 in jurul orei 2 dimineata cand a pierdut controlul masinii si s-a izbit de zidul de beton aproape de iesirea Kapiolani Boulevard. Se pare ca el conducea fara sa posede permis de conducere si fara ca masina sa fie asigurata. Urmeaza sa apara in fata unui judecator al Districtului Honolulu pe 22 noiembrie."

In 2008, Chris Leben a mai fost implicat intr-un incident asemanator, cand s-a predat de bunavoie politiei dupa ce a provocat un accident pe cand conducea tot sub influenta bauturilor alcoolice, si chiar a fost condamnat la 35 de zile in inchisoare.

In acest moment, el are programata o lupta cu Brain Stann pe fight-cardul galei UFC din prima zi a anului 2011.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA