Natiunea MMA

Lyoto Machida: "Nu vreau sa imi pierd timpul vorbind despre Dana White"
03/12/2010

Kid Nate - www.bloodyelbow.com

Quinton Jackson a crezut ca Lyoto Machida este invinagatorul luptei dintre ei din Main Eventul galei UFC 123. Machida a fost de acord cu asa. Doi dintre cei trei arbitrii judecatori nu au avut insa aceeasi opinie, iar victoria i-a fost acordata in cele din urma lui Rampage Jackson.

Cu toate astea, presedintele UFC, Dana White, a fost foarte categoric in a sustine decizia arbitrilor si a declarat ca Jackson este invingatorul confruntarii. Tot el a mai spus ca nu va fi o revansa intre cei doi, desi lumea intreaga asteapta o astfel de lupta, la fel cu decizia din prima lupta Machida vs Shogun a creat un interes enorm pentru o revansa intre cei doi.

Raspunsul lui Machida la declaratiile lui Dana a venit pe contul sau de Twitter.

"Cat despre boss-ul meu, nu vreau sa imi pierd timpul vorbind despre el. Cum am mai spus: el e presedintele, poate sa faca ce vrea. Cine sunt eu sa ma contrazic cu cineva care vorbeste asta si credea ca are intotdeauna dreptate?"
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA