Natiunea MMA

Mamed Khalidov vs Melvin Manhoef, Main Eventul galei KSW 21 din Polonia
08/11/2012

Mijlocii Mamed Khalidov si Melvin Manhoef se vor infrunta pe 1 decembrie la KSW 21 "Final Resolution", au anuntat oficialii promotiei poloneze.

Fight-cardul serii are in componenta trei alte lupte interesante, cu centura de campion la bataie. Michal Materla isi pune in joc titlul de la mijlocie impotriva veteranului UFC Rodney Wallace, Aslambek Saidov il intalneste pe Bory Mankowsky pentru a determina primul detinator al titlului KSW la semi-mijlocie, iar Maciej Jewtuszko are o revansa cu Artur Sowinski pentru titlul de la usoara.

Manhoef are acum la activ doua victorii consecutive in ultimul timp, dupa ce l-a invins mai intai pe Jae Young Kim la Road FC 9 in Coreea de sud si pe Ryo Kawamura la ONE FC 6.

Cu patru ani mai tanar decat oponentul sau din Olanda, Khalidov a pierdut o singura data in ultimii sapte ani. De cand a fost invins de campionul Sengoku, Jorge Santiago in 2010. Khalidov are un palmares de 5-0-1, trecand de veterani UFC in ultimele sale doua aparitii.

Gala are loc la Torwar Arena din Varsovia.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA