Natiunea MMA

Marele Mirko Filipovic se retrage din MMA
05/01/2017

 

  Pentru a doua oara in mai putin de doi ani, “Cro Cop” anunta ca pune capat unei cariere de invidiat in lumea MMA-ului. Decizia este cu atat mai surpinzatoare cu cat vine dupa o prestatie impecabila a veteranului croat in finala Marelui Premiu Rizin de la Saitama.
  Filipovic a declarat pentru Nova TV ca gala de la finalul anului trecut a fost, cu siguranta, ultima la care a luat parte. Mai mult, “Cro Cop” a dezvaluit ca are anumite probleme de sanatate peste care nu poate trece. Filipovic si-a mai anuntat o data retragerea din cusca, insa acum a tinut sa precizeze clar ca este vorba de o hotarare definitiva.
  Uriasul de 1,88 m si 106 kg a reusit sa se impuna in Openul Marelui Premiu Rizin din Japonia dupa o serie spectaculoasa de victorii obtinute prin KO. Mai intai, luptatorul de 42 de ani l-a invins prin KO tehnic la pumni pe talentatul sportiv din Bellator, Muhammed Lawal, apoi l-a trimis la podea cu un genunchi bine tintit la corp pe Baruto Kaito, castigand finala prin KO tehnic la pumni in fata lui Amir Aliakbari.
  Filipovic isi anuntase retragerea si in 2015 in urma unei accidentari la umar care nu i-a permis sa il infrunte pe Anthony Hamilton la o gala UFC Fight Night din Coreea de Sud. Ulterior, Mirko a fost suspendat de USADA pe o perioada de doi ani pentru folosirea unor hormon de crestere.
  Detinator al centurii negre in Tae Kwon Do, Mirko Filipovic are la activ 35 de succese (26 prin KO) in circuitele MMA, suferind 11 infrangeri in cele 15 sezoane petrecute in cusca.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
   magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA