Natiunea MMA

Mark Hunt primeste Visa si este pregatit sa il infrunte pe Junior dos Santos in cadrul UFC 160
14/05/2013
Las Vegas, fi pregatit! In urma cu 13 zile, Mark Hunt a fost respins pe aeroportul din Noua Zeelanda, dar acum a primit viza de intrare in America.

“Multumesc pentru viza”, a postat Hunt pe Tweeter duminica dupamasa.

Acesta va lupta in cadrul UFC 160 avandu-l ca adversar pe fostul campion Junior dos Santos. Veteranul a sperat sa ajunga in Vegas cu cateva zile mai repede pentru a avea timp sa se obisnuiasca cu modificarea fusului orar inainte de lupta de duminica.

Dar, mai bine mai tarziu decat niciodata.

“The Super Samoan” va fi in avion duminica seara sau luni dimineata. Hunt nu a inteles care a fost motivul complicatiilor cu viza, dar se pare ca a avut legatura cu un incident din 2002, cand doi dintre prietenii lui au fost implicati intr-o lupta.

UFC 160 va avea loc in MGM Grand din Nevada. O lupta de la categoria grea va avea loc intre campionul Cain Velasquez si Antonio Silva. Credem ca cel care va invinge dintre Hunt si dos Santos va avea o sansa la titlu.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA