Natiunea MMA

Martin Kampmann vs Johny Hendricks, confirmata oficial pentru UFC 154
23/08/2012

A fost discutata multa vreme in cercurile specialistilor si fanilor MMA, dar in cele din urma UFC a confirmat oficial vestea organizatii urmatoarei lupte a spectaculosului sportiv din nordul Europei.

"Co-Main Eventul galei UFC 154 din 17 noiembrie a fost acceptat verbal de catre cele doua echipe care ii reprezinta pe Johny "Bigg Rigg" Hendricks si danezul Martin "The Hitman" Kampmann, si care se vor duela in drumul lor spre sansa de a castiga centura de campion" a titrat UFC.com, site-ul oficial al celei mai mari promotii de MMA din lume.

"Lupta va stabili un pretendent clar pentru titlul categoriei semi-mijlocii, iar castigatorul e foarte posibil sa primeasca dreptul de a il provoca pe campion."

Hendricks (13-1) a obtinut o decizie neunanima in fata lui Josh Koscheck la UFC on FOX 3 si si-a pastrat astfel sansele de ajunge in cele din urma in cusca cu detinatorul centurii. Initial el chiar era programat sa lupte cu campionul interim Carlos Condit, dar acesta s-a razgandit si a optat sa astepte revenirea in activitatea a campionului Georges St Pierre. Hendricks are un palmares de 8-1 in UFC, si o serie de patru victorii consecutive la activ.

Kampmann (20-5) a revenit dupa doua infrangeri consecutive si a obtinut trei succese la rand, trecand de Rick Story, Thiago Alves si Jake Ellenberg, un lucrul care l-a propulsat in partea superioara a categoriei semi-mijlocii. Luptatorul danez a fost premiat cu bonusuri speciale in trei din ultimele sale patru lupte, si are un palmares de 11-4 in UFC.

Se doreste ca Main Eventul UFC 154 sa fie lupta dintre Georges St Pierre si Carlos Condit.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA