Natiunea MMA

Matt Hughes vs Renzo Gracie si Andre Galvao vs Cyborg Abreu, confirmate oficial pentru ADCC 2015
01/08/2014Matt Hughes si Renzo Gracie au luptat pentru prima data la UFC 112, in 2010. Cinci ani mai tarziu, ei se vor intalni din nou, de data asta intr-o cu totul alta arena de lupta.

Ieri dupamasa, Abu Dhabi Combat Club a anuntat in mod oficial ca Hughes si Gracie vor concura intr-un superfight din gala ADCC Submission Wrestling World Championships ce se va desfasura anul viitor in Manaus, Brazilia. Evenimentul urmeaza sa aiba loc in septembrie 2015.

In plus, alte perechi de luptatori au fost deja confirmate. Andre Galvao va lupta cu Roberto Cyborg Abreu, iar Mario Sperry urmeaza sa concureze impotriva lui Ricardo Liborio.

Cariera din MMA a lui Gracie s-a terminat dupa infrangerea suferita in fata lui Hughes, dar inainte de aceasta el reusise sa cucereasca doua medalii de aur la ADCC. El detina in palmares titlurile din 1998 si 2000.

Hughes a concurat ultima data in celebrul turneu de BJJ in 2000, cand l-a invins pe Ricardo Almeida si Jeremy Horn iniante de a fi invins de Jeff Monson si Tito Ortiz. Ultima sa aparitie in cusca de MMA fost la UFC 135, din 2011, cand a fost invins de Josh Koscheck prin TKO. De atunci el a primit functia de Vice Presedinte pentru Departamentul de Dezvoltare al atletilor din cadrul UFC.

Sursa

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA