Natiunea MMA

Mauricio Rua a fost jefuit pe strazile din Rio de Janeiro
20/05/2014Mauricio Rua nu va uita cu siguranta ultima sa vizita in Rio de Janeiro.

Fostul campion al greilor UFC a participat la o sedinta foto cu unul dintre sponsorii sai acum cateva zile, dupa care a mers la cina cu managerul sau Eduardo Alonso si colegul sau din UFC Demian Maia. Pe drumul de intoarcere de la restaurant spre Niteroi, Shogun a fost jefuit de patru barbati inarmati.

"Eram in Rio cu Demian si am mers impreuna cu Mauricio la un restaurant" a declarat Alonso. "La sfarsitul serii ne-a lasat la hotel si a pornit cu masina inapoi spre Niteroi, unde statea. Conducea masina unui prieten la Linha Vermelha cand a fost fortat sa opreasca de patru barbati cu arme."

"I-au luat hainele, banii si masina prietenului. I-au spus ca stiu cine e, stiu ca e luptator, dar sa nu incerce nimic. A fost o situatie rea."

Rua a trebuit sa mearga pe jos de la Linha Vermelha pe una dintre cele mai periculoase autostrazi din oras, in miezul noptii.

"I-au luat totul, pana si tricoul" a continuat Alfonso. "Era fara papuci si fara triocu. Imaginati-va un barbat de dimensiunea lui, pe jumatate gol, facand semn masinilor sa opreasca in miezul noptii. Nimeni nu s-a oprit sa il ajute. A trebuit sa mearga pe jos aproape doi kilometri pana la o sectie de politie."

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA