Natiunea MMA

McGregor vrea 100 de milioane de dolari pentru o lupta cu Mayweather
17/11/2016  O lupta intre cei doi este visul tuturor fanilor sporturilor de contact.
  Irlandezul a ajuns acum la un alt nivel dupa ce l-a spulberat prin KO, in prima runda, pe Eddie Alvarez in evenimentul principal al galei UFC 205 de la Madison Square Garden din New York.
  Imediat dupa lupta, “The Notorious”, primul luptator din UFC care detine titlul mondial la doua categorii diferite, a facut turul metropolei americane, oprindu-se intr-un club unde, la un moment dat, a luat microfonul DJ-ului si l-a provocat pe regele boxului.
  “El vrea sa boxeze, nu isi doreste o lupta in adevaratul sens al cuvantului. Am tot respectul pentru el si pentru ceea ce a reusit sa faca, insa nu e pregatit pentru o lupta de un astfel de nivel. In schimb, eu sunt gata sa ma bat cu el dupa regulile boxului. Spuneti-le lui Floyd si celor de la Showtime ca boxez pentru 100 de milioane de dolari”, si-a dezvaluit pretentiile Conor McGregor, omul momentului in UFC.
  De partea cealalta, Floyd Mayweather continua sa il ironizeze de cate ori are ocazia pe irlandezul de 28 de ani, comparandu-l chiar cu o furnica.
  "Nu stiam ca este neinvins. Nici ca a dominat MMA-ul timp de 20 de ani sau ca a fost campion mondial la 5 categorii diferite. Daca spuneti ca el este Floyd Mayweather din MMA, voi incerca sa aflu mai multe despre el. A castigat cumva 300 de milioane de dolari intr-o singura noapte? Dar 100 de milioane?", a intrebat retoric Mayweather, aluzie la diferenta considerabila dintre veniturile si palmaresul sau si cele ale lui McGregor.
  "Eu sunt o legenda vie. Am muncit ani de zile pentru box, cu sange, transpiratie si lacrimi. Poate ca McGregor face foarte bine ceea ce face, dar nu il comparati niciodata cu mine. Este o lipsa de respect", a spus, usor enervat, boxerul american.
  "Eu sunt un elefant, iar elefantii nu se bat cu furnicile. Un elefant e mult prea mare si puternic pentru o furnica", a conchis transant cel supranumit “Money”.
  Floyd Mayweather a castigat toate cele 49 de partide disputate in cei 20 de ani de activitate, mai mult de jumatate din ele prin KO. In schimb, McGregor a pierdut de 3 ori, ultima oara in martie anul trecut, in fata lui Nate Diaz.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA