Natiunea MMA

Medalie de bronz la mondialele de kickbox pentru Nemes Laszlo, de la Real Fight Club Tirgu Mures
24/05/2011

Sportivul târgumureşean Nemes Laszlo a câştigat locul trei la Campionatul Mondial de kick-box desfăşurat în oraşul Szeged, Ungaria, în perioada 19-22 mai. „A fost ediţia cu numărul 17 a Cupei Mondiale de kick-box. Am mai participat şi la alte ediţii şi întotdeauna rivalitatea a fost foarte mare în rândul sportivilor. Anul acesta au participat peste 700 de sportivi la diferite categorii”, a declarat Nemes Laszlo, care a concurat la categoria 91 kilograme şi care se poate mândri cu un palmares din care nu lipseşte titlul mondial, cucerit tot la Szeged, în 2009.

Finală ratată din cauza unei accidentări
Din nefericire, luptătorul târgumureşean a fost nevoit să abandoneze competiţia în semifinală, datorită unei duble accidentări la degetul piciorului şi la coaste. „A fost un concurs destul de greu pentru că am slăbit nouă kilograme pentru a mă încadra la categoria 91 de kilograme. Din păcate, m-am accidentat şi n-am mai putut continua. Am lovit greşit şi apoi am călcat strâmb, ceea ce mi-a provocat o fractură la unul din degetele piciorului. De asemenea, m-am ales şi cu o coastă fisurată. Pot spune că nu sunt mulţumit, cu toate că am venit acasă fără să pierd nici un meci”, a precizat sportivul.

Se gândeşte să se mute la Bucureşti
Nemes Laszlo este legitimat la clubul Real Combat Fight Club Târgu-Mureş, însă a reprezentat un club din Debrecen la Campionatul Mondial. Totodată, luptătorul spus că a făcut eforturi mari pentru a putea participa la competiţie, mărturisind că are în vedere mutarea la Bucureşti, datorită condiţiilor superioare existente în capitală.

„În colţul antrenorului a stat Markos Bela, ex-luptător de Local Combat. A fost foarte greu pentru că la un moment dat nu mai ştiam dacă o să plecăm sau nu la concurs. Până la urmă s-au găsit sponsori cărora le mulţumesc. Au fost sportivi din Madagascar şi alte ţări exotice şi noi din România era să nu ajungem. Cheltuielile sunt mari, iar din punct de vedere financiar nu a meritat. Recunosc că mă pregătesc foarte greu acasă, nu avem nici sală, nici antrenori cu care să ajungem puţin mai în faţă şi cred că o să merg la Bucureşti, pentru că sunt bine primit acolo, pot progresa şi sunt alte posibilităţi acolo”, a încheiat Nemes Laszlo.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA