Natiunea MMA

Megaevenimentul GLORY 26, confirmat oficial pentru 4 decembrie in Amsterdam
02/10/2015Kickboxul profesionist revine acasa, in templul european al acestui sport. RAI Amsterdam Arena va fi gazda acestui eveniment, confirmat oficial de catre organizatia GLORY.

Fight-cardul va fi unul pe masura unui eveniment atat de important, cu numerosi sportivi olandezi pe tabel. Main Eventul serii va fi lupta pentru titlu intre actualul detinator al centurii greilor, Rico Verhoeven si castigatorul Turneului Categoriei Grele de la GLORY 24, iar Co-Main Event va fi confruntarea dintre un alt localnic, Nieky Holzken si castigatorul Turneului Categoriei semi-mijlocii de la GLORY 25.

Este o pauza foarte lunga de la ultimul eveniment de kickbox din celebrul oras olandez, cauzata in principal de politica municipalitatii de a nu mai aproba acest tip de gala, din cauza implicarii "elementelor criminale" in organizarea lor. Eforturile GLORY de a se distanta de acestea par pana la urma sa dea roade, iar olandezii vor avea din nou ocazia sa ii vada la lucru pe conationalii lor, uni dintre cei mai buni sportivi din lume.

GLORY 26 va avea pe fight-card si un Turneu al Categoriei Pana, unde va urca in ring printre altii favoritul local Mosab Amrani. Castigatorul acestuia va primi dreptul sa lupte cu Gabriel Varga.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA