Natiunea MMA

Melvin Manhoef lupta cu Tim Kennedy la Strikeforce "Columbus" din 5 martie
04/02/2011


           Melvin Manhoef               vs                Tim Kennedy

Dupa infrangerea la decizia arbitrilor judecatori in fata lui Ronaldo "Jacare" Souza, Tim Kennedy, luptator in cadrul categoriei mijlocii a Strikeforce a trecut printr-o adevarata aventura pentru a isi gasi urmatorul adversar.

La inceput, toata lumea l-a evitat. Apoi s-a pus in discutie o posibila confruntare intre el si carismaticul Jason "Mayhem" Miller. Apoi Strikeforce a decis sa scoata din carti aceasta idee si sa ii pregateasca o confruntare cu Luke Rockhold, unul dintre cei mai promitatori tineri luptatori, si care era inactiv de un an de zile in urma unei accidentari la umar.

Se pare ca acum nici aceasta lupta nu va mai avea loc. In urma unei accidentari la un picior, suferita la antrenament, Rockhold a fost nevoit sa se retraga din confruntarea programata cu Kennedy in cadrul galei Strikeforce din Columbus, Ohio, pe 5 martie. In locul lui va urca in ring nimeni altul decat superstarul olandez Melvin Manhoef.

Manhoef are unul dintre cele mai impresionante procentaje de KO-uri, cu 23 dintre cele 24 de victorii venind inainte de limita. Cu toate astea, a pierdut patru dintre ultimele sale sase lupte, trei prin submisie si un prin KO in fata lui Robbie Lawler. El a urcat in ring ultima data la DREAM 15, in iulie anul trecut, cand a pierdut in fata lui Tatsuya Mizuno prin Kimura.

Sursa - www.cagepotatoe.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA