Natiunea MMA

Nate Diaz - CM Punk e un amator si nu are ce cauta in Octogon
12/12/2014Nate Diaz apare in sfarsit in fata presei dupa o absenta in unul din evenimentele organizate de UFC inaintea galei.

Si isi face o revenire savuroasa, criticand aspru ideea UFC de a-i oferi un contract fostului superstar WWE CM Punk (pe numele sau real Phillip Brooks). Punk este centura alba in BJJ si declara ca are o oarecare experienta in Kempo. ‘’La profesionisti nu are niciun meci, nici macar la amatori, ceea ce ne face pe toti cei care luptam aici sa parem amatori.’’ a declarant Nate.

Nate a spus ca el nu ar putea sa joace in NBA, nici macar Struve n-ar putea, doar pentru ca asa isi doreste el si pentru ca are nevoie de o schimbare in cariera.

Acesta este vizibil frustrat de faptul ca, desi nu are experienta, Punk ‘’milionarul din WWE’’ cu nasul ‘’micut si virgin’’ primeste sansa pe care multi nu o au, doar pentru ca este foare cunoscut si ca va genera profit foarte mare in pay per view. In special pentru faptul ca probabil Punk va incasa cecuri mai mari ca toti cei din vestiar dupa primul sau meci.

A mai declarant ca i se pare total aiurea ca exista luptatori in UFC care il provoaca pe CM Punk, care sunt dornici sa lupte cu acesta. ‘’Punk este amator si nu are ce cauta in Octogon alaturi de profesionisti.’’

A terminat interviul spunand ca, Punk, nu se poate compara cu Brock Lesnar, pentru ca Brock este un super atlet cu un trecut serios in lupte, plus ca Brock nu si-a facut debutul in MMA direct in UFC.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA