Natiunea MMA

Nate Diaz anunta ca vrea sa paraseasca UFC-ul prin intermediul Twitter
27/02/2014Daca Nate Diaz reuseste sa obtina ce isi doreste, in curand I se va alatura fratelui sau, si anume, va fi un fost luptator UFC. Miercuri seara, acesta a solicitat parasirea celei mai importante organizatii de arte martiale mixte din lume. Uni fac astfel de anunturi  personal, altii trimit un email. Chiar si prin fax e posibil. In schimb Diaz, a anunat acest lucru prin intermediul Twitter.

“@ufc  @danawhite: vreau sa parasesc UFC-ul. E timpul sa incep un alt drum.. ?”, a scris Diaz.

Semnul de intrebare de la sfarsitul propozitiei este foarte intrigant. Inca nu ii cunoastem cu adevarat semnificatia.

E posibil ca acest mesaj sa fie o reactie din partea lui Diaz la refuzul ocaziei de provocare a lui Anthony Pettis. In schimb Gilbert Melendez a obtinut aceasta sansa, urmand sa antreneze in show`ul “The Ultimate Fighter 20” importiva lui Pettis.

Diaz tanjeste dupa o sansa la titlu de cand a obtinut victoria prin TKO asupra lui Gray Maynard. In orice caz, Dana White a refuzat sa il ia in considerare tinand cont ca e prima lui victorie din ultimele 3 lupte avute.

Acesta si-a dorit renegocierea contractului cu UFC-ul, dar cel putin deocamdata acest lucru nu a fost posibil.

Diaz detine un record profesional de 17-9.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA