Natiunea MMA

Natiunea MMA a implinit 4 anisori - si inca mai crestem :)
02/09/2013Acum patru ani de zile, Natiunea MMA s-a lansat ca un proiect ambitios ce isi propunea sa promoveze artele martiale in general si MMA-ul in special in randul unei audiente nu foarte educate la acest capitol, dar cu un interes crescand pentru sporturile de lupta. Erau timpurile lui Fight.ro, stramosul site-urilor de specialitate din tara noastra. Erau timpuri de inceput, in care am inceput si noi sa prindem radacini.

Au fost patru ani de munca, de dedicatie, de reusite si de zile frumoase. Am avut transformari in formatul editorial, am avut schimbari in ceea ce priveste echipa redactionala, am avut 2661 de stiri, 2825 de clipuri, 101 cluburi din intreaga tara, 97 de tehnici, 735 de evenimente si 42 de editoriale postate in tot acest timp. Am fost prezenti la mai multe gale de arte martiale, de la campionate nationale pana la intercluburi sau gale profesioniste iar clipurile filmate de noi au fost vizionate, pe canalul de Youtube, de 214.703 ori.

Se poate si mai bine? CU SIGURANTA! Tocmai de aceea, pentru ca e inca enorm de mare nevoie de genul asta de informatii pe piata romaneasca, intentionam sa ne zbatem si mai mult, sa incercam sa punem mai bine umarul la dezvoltarea acestui domeniu atat de drag noua, artele martiale.

Si va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi, in numar tot mai mare. Iar urarile voastre de bine, primite pe mail si pe Facebook, nu fac decat sa ne confirme asta, si sa ne bucure. Voi sunteti rasplata cea mai mare pe care o cautam, si lucrul care ne face sa mergem inainte cu si mai multa energie.

Cu multumiri din inima
Echipa Natiunii MMAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA