Natiunea MMA

Neopren, cel mai nou si performant model de genunchiere ARMURA
06/11/2015Unul dintre cele mai folosite echipamente din artele martiale, in stilurile de stand-up si mai ales in cele care implica lupta la sol, genunchierele au fost mereu un accesoriu esential atat pentru protectia impotriva impactului cu solul, cat si in ceea ce priveste sustinerea musculara si articulara.

Dupa modelele clasice cu care deja ne-au obisnuit prietenii nostri de la ARMURA, a venit timpul unui design nou, care combina elementele mentionate mai sus. Noul produs, Neopren, ofera atat o foarte buna baza de sustinere articulara a genunchiului cat si o protectie ridicata impotriva frecarii de saltea si chiar a loviturilor.

Realizat, asa cum ii spune numele, din neopren, noul model de genunchiera ARMURA este gandit sa permita o excelenta lejeritate in miscari, fara a face compromisuri in privinta gradului de protectie pe care il ofera. Ergonomicitatea lui sporita il recomanda practicantilor de arte martiale in special, dar si sportivilor din alte discipline in general.

Si pentru ca lucrurile bune vin in pereche, modelul Neopren se vinde la un pret foarte accesibil la set de doua bucati. Puteti vedea mai multe detalii si achizitiona ultimul model de genunchiere ARMURA Neopren AICI.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA