Natiunea MMA

Nick Diaz a fost arestat din nou
15/09/2014Nick Diaz nu se dezminte deloc de reputatia lui de bad boy. Cu doar cateva zile in urma, el a fost arestat de catre politia din Lodi, California, pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice. Mai mult, el a fost acuzat de obstructionarea unui ofiter de politie, de distrugerea uneor dovezi si de conducere cu permisul suspendat.

Ca un amanunt ciudat, acuzatia de distrugere a dovezilor vine din faptul ca Diaz a vomitat inainte de a se supune unui test cu detectorul de alcoolemie, un lucru considerat ilegal de politia americana.

UFC a recunoscut public aceasta situatie, dar s-a limitat a ramane in expectativa pana la decizia definitiva a unui tribunal.

In 20 noiembrie anul trecut, Nick fusese de asemenea arestat in circumstante asemanatoare. Se pare ca el nu si-a invatat lectia, si a intrat din nou in clubul sportivilor UFC arestati pentru acest tip de infractiune, alaturi de Jon Jones si Ross Pearson. Acestia din urma nu au fost sanctionati disciplinar de UFC la momentul respectiv, asa ca sunt sanse mari ca aceeasi politica sa fie adoptata si in cazul lui Diaz.

Nick e programat sa il reprimeasca in Octogon pe Anderson Silva, in gala UFC 183 din 31 ianuarie 2015.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA