Natiunea MMA

Nick Diaz primeste un adversar de mare calibru pentru superfightul de revenire in lumea BJJ
11/04/2012

Pe 12 mai, Long Beach, California va fi gazda World Jiu-Jitsu Expo, iar unul dintre cele mai asteptate evenimente din lumea artei suave va avea loc cu aceasta ocazie. Nick Diaz, unul dintre cei mai competitivi atleti din lumea artelor martiale mixte, isi va face revenirea in BJJ.

Omul care va avea onoarea de a il reprimi pe acesta in competitiile de jiu jitsu este nimeni altul decat Braulio Estima, Campion Mondial al acestei discipline, considerat de multa lume drept cel mai bun grappler din lume la ora actuala.

Superfightul dintre cei doi se va desfasura la categoria 81.6 kg si va fi fara discutie cel mai asteptat moment al Expozitiei.

La 31 de ani, Braulio a castigat o serie de evenimente importante de BJJ in ultimii ani. El l-a invins recent pe un alt sportiv de top, Ronaldo "Jacare" Souza intr-un superfight din cadrul editiei 2011 a celebrului ADCC. El se pregateste acum cu Blackzilians Team in Florinda de Sud.

Diaz, care are centura neagra in BJJ sub Cesar Gracie, nu a mai concurat in aceasta disciplina in ultimii doi ani. El nu a fost submis niciodata intr-o astfel de competitie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA